Lørdag eftermiddag åbnede Beijing Design Week 2018. Det blev markeret i et fyldt Theatre of the China Millennium Monument, hvor hundredevis af internationale og kinesiske delegerede var publikum til en flot åbningsceremoni.

Åbningsceremonien bestod af musik, dans og en prisoverrækkelse, hvor der blev overrakt priser til internationale og kinesiske vindere, som havde udmærket sig indenfor design, innovation og teknologi.

København er gæsteby ved designfestivalen, og det blev også markeret i ceremonien. Den danske musiker Mariyah Leberg spillede et smukt nummer fra scenen, mens billeder af København rullede over storskærmene i baggrunden.

Københavns gæsteby-udstilling åbner på onsdag den. 26. september med deltagelse af bl.a. H.K.H. Kronprins Frederik, overborgmester Frank Jensen og kulturminister Mette Bock. Åbningen finder sted i hovedstillingen, som er en miniudgave af København – opført i en kæmpe gastank i Design District 751 D-PARK.

Billeder fra åbningsceremonien: